Putus Asa Adalah Tembok Berlin....Robohkan Ia....Kelak Kejayaan Akan Menyusul...

| 1 comments
]

Heboh isu Zaid Ibrahim tak bermoral….kaki botol tegar….yang ni pun xkurang hebatnya….

http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/

Kartika Dewi tang-tang mengaku teguk arak dan mahu dihukum sebat mengikut syariat Islam…berapa ramai yang bantah?...termasuklah Shahrizat Jalil….

*psst….berlambak koyt Melayu mabuk minum air setan….nk wat cmner….kiter ni ngra Islam…..hu3…xtaula mna satu ngra Islam….PR kater BN xIslam…BN kater PR khusus PAS jual Islam….gruk2…pning2…...termasuklah anak org nih...... See more

*psst...bukak nih...http://www.ohbulan.com/gambar-anak-datuk-seri-nazri-abdul-aziz-bila-anak-menteri-malaysia-bersosial/

Heboh Zaid Ibrahim pernah saman Hudud…..yang ni ramai orang buat-buat lupa….

Dr. Mashitah Ibrahim pernah kata kalau laksana Hudud, banyak tangan-tangan akan dipotong….

*pssst...mo lyn ni sat...dahsyat2...lbh truk dr mnum arak..hina hukum tuhan...

http://www.youtube.com/watch?v=1okSnBdj8O8

http://www.youtube.com/watch?v=O6sEgZZM6Vc

http://www.youtube.com/watch?v=SmGoTY4TB2g

Dr. Zahid Hamidi baru-baru ni umum upacara kalung bunga di Tugu Negara dihentikan….selepas 15 tahun Majlis Fatwa Kebangsaan isytihar upacara tersebut adalah HARAM dan boleh membawa kespada hokum SYIRIK!

*psst....yg ni pon ok gak nk lyn...

http://www.youtube.com/watch?v=fJ7uWvACG08

Heboh Zaid Melayu Liberal dan barua DAP…..aku pun was-was….

Pernah pigi Genting??....satu gunung jadi hak milik Lim Goh Tong….

Pernah pigi Bukit Tinggi???....ha…yg tu hak milik Vincent Tan….kui3…

Setiap kali PRK….yg banyak dapat sumbangan tegar…sekolah Cina….termasuklah PRK Hulu S’gor ni….sekolah agama rakyat???....sedey aku nk gitau….isk3….

Heboh Zaid Ibrahim Ore Qlate…buke anok tempate….yg ni pon lebih kure…hu3….

Kamalanathan pun bkn orang tempate…ho3….TPM kata calon anak tempate….skrg bisnessman dok Rawe…hu3

Paling lucu….Kamal+alan+Nathan=Kamalanathan=Nama 1 M’sia…..aku bukan 1 M’siala….isk3…
Bae+Ha+Qie=Baehaqie=1 Baehaqie….hihihi

Heboh Dr. Halili keluar PKR masuk UMNO….hmmm….

Kalaulah benar dier dipilih jadi calon bukan Zaid….mungkin bertambahlah geng Zulkifli Nordin, Zahrain, Ibrahim Ali kek Parlimen….hu3….blom pe2…da melompat…lompat si katak lompat….hu3

Heboh Anwar Ibrahim peliwat dan Elizabeth Wong kantoi gambar separuh bogel….yang ni xkurang hebatnya…..

Chua Soi Lek mengaku terang-terang terlibat dalam pita seks bersama seorang yg dipanggilnyer “kawan” tapi menang jawatan Presiden MCA gituuueeew....

*psst....ini buktinyer...http://www.youtube.com/watch?v=Sah6c2g2Uj0

Heboh Zaid Ibrahim Melayu Liberal dan kaya raya….pndpt aku??...ramai koyt yg kaya raya….hu3…

Malaysian Business, Mokhzani tersenarai dalam 20 orang terkaya di Malaysia….

Umah Dr. Khir pun boleh tahan jugak…..hu3….katanyer berpuluh juta….

Umah Dato' Z bekas YB Pelabuhan Klang...perghhh...istana beb!!

Aku duk cari kt google nih...ader x pmimpin yg dok umah cm Nik Aziz n Haji Hadi.....hihihi

Moh tgk blog ni…..http://ohartis.com/2009/06/gambar-kediaman-datuk-mukhriz-tun-mahathir/

kemudian tgk ni...http://syahrilkadir.wordpress.com/2008/04/10/istana-vvip-malaysia/

*psst….yg tersenarai ni yang isytihar hartanyer….yg xisytihar???...aku rase…kiter leh samer2 sengih….

*psst….aku tunggu cabaran Zaid untuk samer2 isytihar harta disahut idak oleh TPM kiter…..hihihi…

Heboh Zaid Ibrahim pernah sangkut rasuah politik mase lam UMNO dulu….hihihi….

Ali Rustam disabit bersalah terlibat rasuah politik untuk lepasi kuoto pertandingan jawatan Timb. Pres. UMNO, masih kekal KM Melaka...

Isa Samad digantung 2 tahun atas kesalahan rasuah politik dalam pemilihan UMNO skang jadi ADUN Bagan Pinang...

Klip kontroversi V. K Linggam disahkan tulen oleh Suruhanjaya Diraja….tapi cm beselah...hmmm...

Tu yg da sedia terdedah….yg tertutup rapat….hmmm….mana satula aku nk pcaya ni…..dua-dua pon samer….so….sng citer….bergendanglah korang….sana kata sini….sini kata sana….hahaha….slaku rakyat yg ader hak atas bumi Malaya ni….buka mata buka hati buka minda….pilihlah yg ander raser terbaik…kalau nk tunggu calon benar2 bersih….moh kiter pakat calonkan baby umor 9 bulan ke bawah untuk jadi calon….kompem bersih dr rasuah, arak, harta bertimbun2, seks n bla2….jom p study….lagi baguih!!!...

Tulisan ini untuk kiter samer2 pikir....kiter semua bukan malaikat...hu3

1 comments

Hamba Ilahi said... @ April 19, 2010 at 6:47 AM

hidup ni kadang2 wat kita banyak terfikir dan akhirnya mendapat jawapan sendiri. entahlah mau kata pa lagi. bila orang yang sepatutnya jadi pembela jadi penentang dan memberi cebisan kata yang mengelirukan. yang penting pemimpin sekarang n bakal pemimpin nanti perlu lebih berhati-hati.

Post a Comment

Video Rasmi Mr. Diktator

Karya C' Diktator


Get your own Poll!
bT*xJmx*PTEyMjYyOTc2MDY1MTUmcHQ9MTIyNjI5Nzc5Mjc1MCZwPTUzMTUxJmQ9Jmc9MSZ*PSZvPWJhZGM4OGU5YTlkMTQyNjI5YzhlZTJlY2VlYTg1MWZk.gifbT*xJmx*PTEyMjYyOTY3NDY4NzUmcHQ9MTIyNjI5Njc5NTEwOSZwPTUzMTUxJmQ9Jmc9MSZ*PSZvPWJhZGM4OGU5YTlkMTQyNjI5YzhlZTJlY2VlYTg1MWZk.gif
xslide1.gif xslide2.gif xslide42.gif
xslide1.gif xslide2.gif xslide42.gif
tracking.php?id=916865 Ce service est offert par bloguez.com : Pour la création de

pilihan blogger

ubat tidurrr....zzzz