Putus Asa Adalah Tembok Berlin....Robohkan Ia....Kelak Kejayaan Akan Menyusul...

| 3 comments
]


Hayyu!!!!!!!!!!!!!!!....ape mau bikin eah???....aku boring daa dok kuo ni….
Tulah time dok kg rase nak meraung…bosan giler….biler da balik sini….lagila bosan…hanya ada aku n apiz jak nih….then…aku dapat idea….nilah hobi aku ilangkan boring….hihihi….adobe photoshop….smmangnyer xpnah luper untuk membuatkan aku tersengih, mungkin ketawa berdekah2…adobe photoshop nilah yg banyak tolong aku dapatkan gambaran dalam bentuk realiti untuk sume khayalan yg ada di benak pikiran aku ni….hu3….

Aku pikirkan….camnerla ruper aku time tawen nanti kan???...kiki....adakah perutku akan memboyot??...ha3….gimanakah rupa aku pose ngan baby n bini aku??....ape tema aku nak time sanding nanti???....n yg penting….cmner ruper aku time akad nikah, sanding n pose??....hmm….agak2nya camnila rupe aku time tu kan???/…hwah3…..

Hmmm….rasenyer cmniler aku nk bjabat tangan ngan tok kadi/pak tua nanti kan???...kih3….sesetengah orang kater…time nilah ko gabra bae!!!....nak teruut, terkucil, tersengih, terkentut sumer ader….fuh….dahsyat2….tapi….nak wat cmner….xkan xtawen sbb takut ngan sumer tu kan???...ho3….

Hmmm…..nilah ruper aku time sanding nanti kan??....makan ader orang suap....tido ader orang ulek.....uut ader orang basuh....ha3….hebatnyer time ni….nak pulak tu….mate aku kompem cam nak pitam…..maklumla…mesti ramai jurugambar nak amik gambar….klik sane klik sini….perggghh….hebat….hueh3…..hmmm…kalu bab warna baju…aku xkesah sangat….tapi…kalu dapat warner kuning cream ok gaklah…..nak tau napew???...sebab same ngan warner dinding umah aku….kih3…..

Ha….ni tak boleh tinggal….kene pose cmnih…..aku nak kasi bini aku pakai gaung yg labuhnyer tak terkata…..labuh….nak kata labuh sangat tu takla…..1 km oklah….hueh3….hmmm….rasenyer aku nak yg pendek n bese cukoplah….kang abis kotor dok sapu taik cicak jak kalu cari yg labuh kan???....hmmm….kalu aku beli ganung paras betis ok x???...tapi….ader ker orang pakai gaung paras labu betis???/….ha3…..hmmm…no komen….

Hmmm….yg ni paling seronok nih…..dapat baby....perrrgh...kne plak dapat bini lawa cam dier nih.....kih3….bahagia sungguh!!!.....kalu budak ni besau….ape nak paggil kek aku eah???....ha….aku nak suh anak aku panggil aku Mr. Bae…..ok ka????....kih3….bilangan pulak….aku kalu boleh…..bini aku branak 5 kali saja….ckopla….xpayah banyak2…,sian plak bini aku nanti kan???....ha3….tapi…syaratnyer….4 kali branak kembar dua….1 kali lagi tu kembar 3….anak laki2…..bukan ape….aku nak bagi cukop 1 team bola….hueh3…..kirenyer ala2 adik bradik sidek dlm bdmintonla kan…..

Hmmm….dah2 cukop brangan n koya…..ho3…..aku mo tido….tapi kipala runsing….esok cik bibah mau bahan nih….ayya!!!!!....manyak pining looo…..tapi xper…tido mesti dutamakn…kan2???....buat akhirnya…..xsalah untuk kita mengimpikan sesuatu khayalan/angan….namun….kita perlu yakin dan percaya…..tuhan sudah ciptakan takdir dan ketentuan kita…..akan hadir impian itu kedalam bntuk reality seandainya kita yakin dan berusaha untuk memilikinya…namun….tatkala keyakinan itu hadir….harus diyakini….tidak mungkin apa yang kita impikan itu akan hadir seperti apa yg kita impikan…..mungkin jua impian itu akan dimakbulkan dalam bentuk yg lain…..bentuk yg kita tidak pernah bayangkan/khayalkan…..tapi….itu bukanlah satu sabab musyabab untuk kita menolak/merungut akan ketentuan dan takdir ciptaan-Nya….selamat tidor….hueh3….kroh3….

3 comments

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said... @ June 9, 2009 at 11:55 PM

MENGONG!!!!~

jumapx said... @ June 10, 2009 at 12:29 PM

nice edit...he3

ain fathihah said... @ June 17, 2009 at 8:39 AM

wekkkk

Post a Comment

Video Rasmi Mr. Diktator

Karya C' Diktator


Get your own Poll!
bT*xJmx*PTEyMjYyOTc2MDY1MTUmcHQ9MTIyNjI5Nzc5Mjc1MCZwPTUzMTUxJmQ9Jmc9MSZ*PSZvPWJhZGM4OGU5YTlkMTQyNjI5YzhlZTJlY2VlYTg1MWZk.gifbT*xJmx*PTEyMjYyOTY3NDY4NzUmcHQ9MTIyNjI5Njc5NTEwOSZwPTUzMTUxJmQ9Jmc9MSZ*PSZvPWJhZGM4OGU5YTlkMTQyNjI5YzhlZTJlY2VlYTg1MWZk.gif
xslide1.gif xslide2.gif xslide42.gif
xslide1.gif xslide2.gif xslide42.gif
tracking.php?id=916865 Ce service est offert par bloguez.com : Pour la création de

pilihan blogger

ubat tidurrr....zzzz