Putus Asa Adalah Tembok Berlin....Robohkan Ia....Kelak Kejayaan Akan Menyusul...

| 3 comments
]


(To Debaters upc....press kater nk bsare dah....upenyer...dier nak jadi yuna....ha3....ader bdang baru lbh mnyamankan minda katernyer....hwah3.....jan mare erk press)

Salam.....aku mulakan khutbah ngan pic kontroversi diatas....Miss Press mo tukar bidang.....hwah3....tglkan Miss Press ngan impian Rejoicenyer.....dah lamer rasenyer aku pinggirkan laman ni dari tatapan "mat spy".....ha3....beselah....skang ni khabarnyer ader spy misterious menghayati hasil karya kiter2 sumer....ngeh3....just joke!!...

Berehat sekejap dari dunia blogging aku kembangkan aktiviti ilangkan borink ke dunia facebook....hwah3....seronok jugek aku layan....walaupun aku masih dalam keadaan trauma dan kepiningan dalam memahami seekor serangga bernama facebook....ngeh3

Targetnyer aku nak bersara sekejap dari dunia internet nih (selepas friendster dah lamer berkulat...) tapi tetap gak xbley nak tinggal...macam satu tabii plak ngan dunia internet nih.....nvr mind....

Untuk bulan ni....aku kepilkan beberapa domino penting buat hidangan mata bersama....firstly....picnic bersamer kuarger permas kat sg.samak....so sweet broder.....maklumlah....sekepala....teda kontroversi, spekulasi dan tut2 biler aku join aktiviti kuarger ni....bersama durank....aku tak perlu peningkan kepala....sakitkan hati....retakkan tengkorak....sesakkan hotak dan segala macam mak nenek g memikirkan tabii maupun masyailah manusia.....

Segalanyer dilalui dalam keadaan relaks, enjoy dan menyeronokkan bersama durank....moga aktiviti sebegini kekal dalam memory card bersama....teda perlu modal besar, tenaga yang banyak, mahupun segala macam mak nenek yang boleh menyerabutkan kepala. hanya perlukan kepercayaan, kerjasama, dan sedikit pemikiran 3 suku.....ha3....hasilnyer....samer2 kiter enjoy lapangkan minda kukuhkan ukhuwah.....

Tak luper...semalam aku tunaikan jugek citer2 murni aku nak tengok pilem 2012....not bad....cumer....endingnyer kureng skitlah berbanding titanic dan seangkatan dengannyer.....wateva....5 starla dari ninja yang aku layan ari sabtu bersama tuttt....he3....

Aktiviti minggu ni....picnic d sg.samak, mini anual dinner Nuhaa, Putrajaya, KLCC, Down Town and honeymoon bersamer.....yuna....hwah3.Ringkasnyer.....aku ceritakan babak-babak menarik bersamer geng permas sepanjang minggu ini.....


(Kt Astro Awani....waiting for someone loorh....)


(Guer....nan....ryzal.....mana shy n eddy???...ngeh3....)


(Turun.....)


(Naik....stanby for 2012....ngeh3)

(Saturday.....Honeymoon wif my gula kapas....hwah3....amin...)

.

(Tentunya ini bukan mustahil....)


(ha3....ini baru mustahil.....an2)


(Buang air/Tuang air niey????)



(Sesi sabdep amai-amai tok buncitkan peyot.....)



(They alwayz wif me.....)



(Buli......no Buli!!!)



(Sepa kater ini mustahil???)



(Teda apa yang mustahil.....ngeh3...)



(Dont do like this at home....)




(Adegan tonggeng-tonggeng......hwah3....)

Akhirul kalam, next project.....Royal Debate in UM....moga ianya menjadi domino menarik untuk disimpan bersamer.....amin....

al-Baehaqie

3 comments

nadianarzaray said... @ November 19, 2009 at 9:30 PM

kuang asam mu bai...letak gmbo eksklusif ak kt blog mu.....mesti muu jeles ak pndai men gitar nihh..hahahahah....

diktator mulia said... @ November 20, 2009 at 11:19 AM

bkn....nila kksh cik nad yg dier dok srok2 tu....ha3

nadianarzaray said... @ November 22, 2009 at 12:26 AM

ceh...kuang asam..kuang asam...bai ingtlahh fitnah tuuu lebih dasyat dr membunuh..hahahhaha....mndernyerrr......

Post a Comment

Video Rasmi Mr. Diktator

Karya C' Diktator


Get your own Poll!
bT*xJmx*PTEyMjYyOTc2MDY1MTUmcHQ9MTIyNjI5Nzc5Mjc1MCZwPTUzMTUxJmQ9Jmc9MSZ*PSZvPWJhZGM4OGU5YTlkMTQyNjI5YzhlZTJlY2VlYTg1MWZk.gifbT*xJmx*PTEyMjYyOTY3NDY4NzUmcHQ9MTIyNjI5Njc5NTEwOSZwPTUzMTUxJmQ9Jmc9MSZ*PSZvPWJhZGM4OGU5YTlkMTQyNjI5YzhlZTJlY2VlYTg1MWZk.gif
xslide1.gif xslide2.gif xslide42.gif
xslide1.gif xslide2.gif xslide42.gif
tracking.php?id=916865 Ce service est offert par bloguez.com : Pour la création de

pilihan blogger

ubat tidurrr....zzzz